Головне

Прем`єр-ліга вказала Суркісу на його місце

03.11.2009 15:00 49 0
Матчі 13 туру української Прем`єр-ліги відбудуться згідно календаря, тобто в наступні вихідні. Про це заявило керівництво Прем`єр-ліги на своєму офіційному сайті. 

"Прем`єр-ліга-ліга звертає увагу громадськості на те, що виняткове право на призначення дати та часу проведення матчів належить Дирекції Прем`єр-ліги. Прем`єр-ліга розцінює Рішення Виконкому ФФУ № 9 від 23.10.2009 р. як перевищення повноважень цим органом та чергову свідому, цілеспрямовану спробу дискредитації Прем`єр-ліги у суспільстві, - ідеться в заяві УПЛ.

Прем`єр-ліга назвала рішення Виконкому ФФУ "силовим, що суперечить директивам УЄФА ТА ФІФА".

"Клуби-учасники Прем`єр-Ліги оповіщені та готуються у звичайному штатному режимі до матчів 13-го туру Епіцентр Чемпіонату України, що відбудуться 07-08 листопада 2009 року.

Силове рішення Федерації футболу України суперечить директивам ФІФА та УЄФА щодо взаємодії національних асоціацій з професіональними лігами та є прямим порушенням регламентних документів Прем`єр-Ліги та прав її клубів-учасників".

Також Прем`єр-Ліга закликала ФФУ відмінити своє рішення про перенесення матчів 13 туру.

Нагадаємо, що кілька годин тому ФФУ поширила прес-реліз, в якому повідомила про перенесення матчів 13 туру на більш пізній термін через участь збірної України у матчах плей-офф до ЧС-2010 року.



Коментарі ()